Mindesten & gravsten i Varde nær Esbjerg

Vælg den perfekte gravsten og mindesten for at ære den som du har mistet. Hos Næslev Stenhuggeri  gør vi vores bedste for at give dig en personlig mindesten og gravsten af høj kvalitet i Varde nær Esbjerg. Firmaet er forholdsvis lille og består af en stenhuggersvend, en fleksjobber og stenhuggermester Bent Næslev og har eksisteret siden 1903.

Firmaets størrelse og mangeårige erfaring er med til at garantere en personlig service og individuel vejledning, der til slut ender ud i et resultat der præget af kvalitet og æstetik. Alle vores stenhuggere er faglærte, hvilket sikrer den høje kvalitet og det personlige præg, som vi mener, skal definere en mindesten.

Personlig gravsten og mindesten til den du har kær

En mindesten skal være noget helt særligt, og derfor har vi gjort det let for dig at skabe en unik og personlig gravsten. Vi anbefaler, at du vælger granit til mindestenen, da det er et uforgængeligt og holdbart materiale. Desuden er der et utal af farvemuligheder, og ved hjælp af forskellige forarbejdningsteknikker er det muligt at justere nuancer, struktur, glans, former med mere.

​Vælg om bogstaverne på den valgte gravsten skal være indgraverede, håndhuggede i sten eller monterede bronzebogstaver. Du kan blandt andet vælge, at bogstaverne skal have form efter en personlig håndskrift. Du beslutter også, om stenen skal dekoreres med symboler. Det kan blandt andet være noget fra den pågældende persons hobby eller arbejde.

Vi tilbyder flere forskellige typer minde- og gravsten, eksempelvis:

  • Poleret
  • Ru
  • Sokkelsten​​
  • Plænesten
  • Urnesten

Alle disse muligheder er selvfølgelig noget vi hjælper og rådgiver med.

Hvad koster en gravsten og mindesten?

Der er et utal af muligheder når man skal vælge den perfekte grav- eller mindesten. Valg af af sten, skrift, dekoration, materiale osv. Prisen afhænger derfor af hvilke valg du tager i forbindelse med grav- eller mindestenen.

Hvis du er interesseret i at høre, hvilken pris vi kan tilbyde dig, skal du være velkommen til at tage kontakt til os – vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi er beliggende i Varde, hvor vi får mange henvendelser fra kunder i områderne omkring Esbjerg og Grindsted. Kontakt os og hør mere på telefon  2763 8717, e-mail info@naeslevstenhuggeri.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os