Mindesten og gravsten af højeste kvalitet tilbydes

​Hos Næslev Stenhuggeri gør vi vores bedste for at give dig en personlig mindesten eller gravsten af høj kvalitet. Vi er beliggende i Varde, men har blandt andet kunder i Esbjerg, Grindsted og omegn. Firmaet er forholdsvis lille og består af en stenhuggersvend, en fleksjobber og stenhuggermester Bent Næslev og har eksisteret siden 1903.

Firmaets størrelse og mangeårige erfaring er med til at garantere en personlig service og individuel vejledning, der til slut ender ud i et resultat der præget af kvalitet og æstetik. Alle vores stenhuggere er faglærte, hvilket sikrer den høje kvalitet og det personlige præg, som vi mener, skal definere en mindesten.

Personlig gravsten og mindesten til den du har kær

En mindesten skal være noget helt særligt, og derfor har vi gjort det let for dig at skabe en unik og personlig gravsten. Vi anbefaler, at du vælger granit til mindestenen, da det er et uforgængeligt og holdbart materiale. Desuden er der et utal af farvemuligheder, og ved hjælp af forskellige forarbejdningsteknikker er det muligt at justere nuancer, struktur, glans, former med mere. 

​Vælg om bogstaverne på den valgte gravsten skal være indgraverede, håndhuggede i sten eller monterede bronzebogstaver. Du kan blandt andet vælge, at bogstaverne skal have form efter en personlig håndskrift. Du beslutter også, om stenen skal dekoreres med symboler. Det kan blandt andet være noget fra den pågældende persons hobby eller arbejde.

Vi tilbyder flere forskellige typer minde- og gravsten, eksempelvis:

  • Poleret
  • Ru
  • Sokkelsten​​
  • Plænesten
  • Urnesten

Alle disse muligheder er selvfølgelig noget vi hjælper og rådgiver med.

Hvad koster en gravsten og mindesten?

Der er et utal af muligheder når man skal vælge den perfekte grav- eller mindesten. Valg af af sten, skrift, dekoration, materiale osv. Prisen afhænger derfor af hvilke valg du tager i forbindelse med grav- eller mindestenen.

Hvis du er interesseret i at høre, hvilken pris vi kan tilbyde dig, skal du være velkommen til at tage kontakt til os – vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi er beliggende i Varde, hvor vi får mange henvendelser fra kunder i områderne omkring Esbjerg og Grindsted. Kontakt os og hør mere på telefon 75 22 02 44 eller e-mail info@naeslevstenhuggeri.dk.

​Bogstaver 

Læs mere

​Dekoration 

Læs mere

​Poleret natursten 

Læs mere

Ru natursten 

Læs mere

Sokkelsten 

Læs mere

Plænesten 

Læs mere

Urnesten 

Læs mere​

Kontakt værksted

Værksted - Varde v/ Bent Næslev

Håndværkervej 2, 6800 Varde​

CVR: 18467631

Telefon: 75 22 02 44

Kontakt værksted

Udstilling - Varde v/ Bent Næslev

Nørremarken 1, 6753 Agerbæk​

CVR: 18467631

Telefon: 27 63 87 17

Tak for din interesse

​Gravsten er et varigt minde. Derfor er det vores opgave som faglærte stenhuggere at rådgive, så mindestenen får et pænt og personligt præg. Dette gælder uanset valgt materiale, farve, størrelse, bogstaver og dekorationsvalg. Den færdige sten skal stå harmonisk, så den bliver et seværdigt minde. Granit er et naturligt valg til en mindesten, da granit er et holdbart og uforgængeligt materiale med utallige farvemuligheder. Ved hjælp af de forskellige forarbejdningsteknikker kan man variere nuancer, struktur, glans og former, så gravstenen bliver tilpasset netop dine/jeres ønsker.